Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Χορηγοί

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Με νέο κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», αποστολή της COSMOTE είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, παρακάμπτοντας ανισότητες και εμπόδια, ώστε να μπορεί ο καθένας μας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού μόνο την περασμένη εξαετία, οι επενδύσεις του ξεπέρασαν τα €2 δισ. Επιπλέον, έχει εξαγγείλει νέες επενδύσεις ύψους €2 δισ. έως το 2022, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη στο σταθερό και το κινητό. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη δικτύων που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται. Στόχος μας είναι η επίλυση των σημαντικότερων επιχειρηματικών προκλήσεων των πελατών μας, παρέχοντας ευφυή δίκτυα και τεχνολογικές αρχιτεκτονικές, δομημένα σε προϊόντα, υπηρεσίες και πλατφόρμες λογισμικού.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr.

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Vodafone ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, στηρίζει με αξιοπιστία ιδιώτες και επιχειρήσεις και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Με επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ από το 2008 και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020, το οποίο περιλαμβάνει και την πρώτη μεγάλης κλίμακας δημιουργία δικτύου FTTH στην Ελλάδα, οδηγεί την αγορά μπροστά με καινοτόμα προϊόντα και ψηφιακές υποδομές.

 • ΧΟΡΗΓΟI

Η ALX Hellas, εκπροσωπεί στην Ελλάδα και την Κύπρο τον Εθνικό Οργανισμό Εμπορίου της Ουγγαρίας (MNKH). Tο Business Grove είναι μια πλατφόρμα συνεύρεσης εταιρειών τεχνολογίας, στις οποίες παρέχουμε πολύπλευρη υποστήριξη, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός επιταχυντή συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και ουγγρικών επιχειρήσεων και πεδίο εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

Η Cosmos Business Systems είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο με κύριο στόχο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της, την παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής, δικτύων, office automation, τηλεπικοινωνιών, turn-key solutions και υπηρεσιών. Απευθύνεται στην Ελληνική Αγορά των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών – με έμφαση σ΄ αυτήν των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, των Τραπεζών και των Τηλεπικοινωνιών.

Η Γνώμων Πληροφορικής ΑΕ παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης καινοτόμων συστημάτων λογισμικού με ειδίκευση στην ηλεκτρονική υγεία. Η ολοκληρωμένη λύση αυτόνομης διαβίωσης ενισχύει ήδη τέσσερις Δήμους και προσφέρει στους ηλικιωμένους τις προϋποθέσεις για μια ανεξάρτητη και ποιοτική διαβίωση. Προηγμένα συστήματα τηλεβοήθειας παρέχουν τα μέσα ώστε να παρακολουθούνται ενδείξεις και συμπτώματα του ηλικιωμένου από το σπίτι.

IBI Group is a globally integrated architecture, planning, engineering, and technology firm. From high-rises to industrial buildings, schools to state-of-the-art hospitals, transit stations to highways, airports to toll transit station systems, bike lanes to parks, we design every aspect of a truly integrated city. We believe cities must be designed with intelligent systems, sustainable buildings, efficient infrastructure, and a human touch. At IBI, we are defining the cities of tomorrow.

Η «INTELLISOFT Ε.Π.Ε - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ», δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 2002, παρέχοντας αξιόπιστες & καινοτόμες λύσεις με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών ανάπτυξης λογισμικού. Η «ΙΝTELLISOFT ΕΠΕ» έχει αναλάβει και ολοκληρώσει σύνθετα έργα Τεχνολογικής Αιχμής, με απαιτήσεις υψηλού βαθμού εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται μεγάλες επιχειρήσεις και Καλλικρατικοί Δήμοι.

Η Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με πολυετή παρουσία στην αγορά. Μεταξύ άλλων, η εταιρία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων για έξυπνες πόλεις, όπως έξυπνη διαχείριση στάθμευσης, φωτισμού, απορριμμάτων αλλά και παρακολούθηση του περιβαλλοντολογικού θορύβου, πλήρως ενοποιημένα κάτω από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης IoT της εταιρίας.

OTS

Η OTS, με εμπειρία 25 χρόνων λειτουργίας, εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις 700 και χρήστες πάνω από 6000, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Φορέων του Δημόσιου Τομέα. Κύριος στόχος, η ανάπτυξη μηχανογραφικών λύσεων, με γνώμονα την καινοτομία και την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για την αποτελεσματική λειτουργία των συνεργατών μας και την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των Πολιτών.

Η Sielight ιδρύθηκε το 2011 από έμπειρους μηχανικούς που έχουν συμμετάσχει τις τελευταίες δεκαετίες στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων έργων ηλεκτροφωτισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα τον τομέα Lighting Solutions της εταιρείας OSRAM. Προτείνουμε φωτιστικά LED και συστήματα διαχείρισης, των brands OSRAM, Siteco, Τraxon-ecue, παρέχοντας πρωτοποριακές και βιώσιμες λύσεις στους παρακάτω τομείς φωτισμού:

 • τεχνικό - επαγγελματικό (κτίρια γραφείων, καταστήματα, βιομηχανίες),
 • αρχιτεκτονικό (αναδείξεις κτιρίων, χώρων πολιτισμού, ξενοδοχείων),
 • αστικό (δημοτικός φωτισμός και αναπλάσεις),
 • συγκοινωνία (φωτισμός οδών και σηράγγων),
 • αθλητισμό (στάδια, γήπεδα, κλειστές εγκαταστάσεις).

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας:

 • διενέργεια μετρήσεων φωτισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (ανοιχτή οδοποιία, σήραγγες, αθλητικές εγκαταστάσεις),
 • εκπόνηση μελέτης φωτισμού,
 • υλοποίηση εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού.
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η interpretit ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής για απρόσκοπτη επικοινωνία και παρέχει υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας και υπηρεσίες μετάφρασης. Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και το μεράκι των στελεχών της για να διασφαλίσει ότι το μήνυμά σας θα ακουστεί δυνατά, καθαρά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε γλώσσα!
Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.interpretit.eu.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • MEDIA PARTNER
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

 • ΧΡΥΣΟI ΧΟΡΗΓΟI
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟI
OTS
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • MEDIA PARTNER
Plant
Plant
 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ